Një manjak seksual si Hans Kijlstra/ Ja me sa vite burg duhej dënuar

Hans  Kijlstra është një nga tetë  ekspertët  e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) në Shqipëri. Ai është i njohur jo vetëm si gjyqatar i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit,  kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane, apo ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore, por edhe si një mashkull i fustruar që turpëroi evropën me veprimin e tij të cektët.

Me plot gojën mund të themi se Hans Kijlstra është thjesht një manjak seksual si Hans që i sheh femrat shqiptare si objekt argëtimi të përkohshëm, për të shfryrë epshet dhe grykësinë, por vetëm kaq.

Ai ka kryer marrëdhënie seksuale me këshilltaren e tij, por ky mega skandal seksual u tentua të mbulohej nga institucioni i KPK-së dhe ONM-së gjithashtu.

Sipas ligjit kjo gjë dënohet me burg:

• Neni  105  /Marrëdhëniet  Seksuale ose Homoseksuale duke shpërdoruar detyrën <span;>(ndryshuar me ligjin nr.8733, date 24.01.2001, neni 21)

• Kryerja e marrëdhënieve seksuale ose homoseksuale duke shpërdoruar marrëdhëniet e  varësisë  ose të detyrës , dënohet me burgim deri në tre vjet .