Një plumb në kokë dhe një në zemër/ Ekzekutohet shqiptari në Francë

Një shqiptar u vra në mes të rrugës në Strasburg rreth orës 9:30 të mëngjesit këtë  të mërkurë më 30 qershor. Ai u vra me dy plumba, një në gjoks dhe një në kokë.

Kjo ngjarje tronditëse ndodhi në kryqëzimin e rrugës des Frères-Eberts me rrugën Livio, në sektorin Plaine-des-Bouchers, pjesa perëndimore e rrethit Meinau.

Sipas informacioneve të mediave franceze shqiptari mund të jetë vrarë për larje hesapesh mes bandave. Ndërkohë po hetohet se si ndodhi ekzekutimi ndërsa vrasësi është ende në kërkim.