Një tjetër prokurore nën darën e Vettingut/ Elsa Miha përballë KPK-së

Me datë 9 shkurt prokurorja Elsa Miha do të përballet me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Trupa gjyqësore që po kryente procesin e vettingut për Osmanin përbëhet nga Suela Zhegu, Lulzim Hamitaj, Genta Tafa Bungo.

Elsa Miha është prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe e ka nisur karrierën e saj në Berat për tu zhvendosur më pas në Fier dhe për të ardhur në fund në Tiranë në vitin 2015.

Dukë qenë një prokurore shumë e zonja emri i saj u përfol shumë shpejt për sukseset dhe drejtësinë që përfaqësonte ajo fillimisht si individ dhe më pas si prokurore. Nihet si një grua e hekurt me principe morale dhe e denjë për të kaluar filtrin e Vettingut.

Gjatë karrierë së saj Miha, nuk është e lakuar negativisht madje ajo ka marrë vlerësimin “shumë mirë”, nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë.

Pasuria e saj është e ndërtuar nga kontributet e saj të punës dhe të bashkëshortit që punon si mjek në shtet dhe në privat.