Numërohen të gjitha votat në Ferizaj, kjo është radhitja e partive politike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka përfunduar numërimin e të gjitha votave në Ferizaj.

Sipas të dhënave të KQZ-së, Vetëvendosje ka marrë 60.59%, LDK 9.14%, Nisma 1.52%, PDK 21,99%. AAK 3.20% dhe subjektet tjera 3.56%.

Në këtë komunë të drejtën për të votuar e kanë shfrytëzuar 104 mijë e 688 qytetarë, kurse qendra të votimit kanë qenë 134.

Ndërkohë, KQZ është duke vazhduar me numërimin e votave edhe në komunat tjera, ndërsa gjatë ditës së sotme pritet të shpallen edhe rezultatet preliminare.