Parashikoi koronavirusin/ Ja cila është profecia befasuese e 14-vjeçarit

Abhigya Anand, u bë mjaft i njohur pasi parashikoi situatën e pandemisë së Covid-19 që do të kalonte bota. Pas këtij parashikimi, 14-vjeçari u “zhduk” nga rrjeti për disa muaj dhe së fundmi është rikthyer përsëri me një tjetër parashikim.

Përmes një video Anand tregon se si do të jetë viti 2021 dhe çfarë zgjidhjesh do të kemi për të kaluar situatat e vështira. Sipas tij problemet e mëdha që shkaktoi rreshtimi i planetëve dhe lidhjet mes tyre, do të zgjidhen ngadalë dhe deri në muajin nëntor të këtij viti, ngërçi që sollën përplasjet qiellore, do të zhduket gradualisht.

Njerëzve u këshillon 6 mënyra për të dalë nga kriza, duke nisur nga besimi në Zot, e deri tek rëndësia për të forcuar imunitetin e trupit. Për këtë qëllim thotë se duhet të ekspozoheni sa më shumë në dritën e diellit e në ajër të pastër, t`i largohen teknologjive moderne e të bëjnë ushtrime fizike. Gjithashtu Anand zbuloi se pandemia globale e këtë viti mund të jetë më e keqe se ajo që kaluam vitin e kaluar.

Ai vuri në dukje se veçanërisht pas 20 qershorit, situata e pandemisë në vende të ndryshme gradualisht do të përkeqësohet. Vala e tretë e pandemisë mund të bjerë në muajit shtator-tetor dhe bota do të pësojë humbje të mëdha për shkak të përkeqësimit të situatës. Vetëm gjatë majit të 2022 sipas Anand do të kemi shenja përmirësimi dhe ekonomia gjithashtu do të pësojë rritje.