“Pashai” që e ka mendjen e fjetur nga korrupsioni aktiv që ushtron

Komisioneri Olsi Komici është zgjedhur për të kaluar në filtrate e vettingut gjyqtarë dhe prokurorë që nuk I janë nënshtruar më parë një procesi të tillë, por komisioneri Komici po na lë shumë dyshime pasi ka lidhje të pastër me Qeverinë dhe e bën këtë komisioner të paanshëm në vendimmarje dhe në dukje është i komanduar nga politika.

Olsi Komici është proceduar penalisht për falsifikim dokumetash dhe korrupsion  e vërtetuar me vendimin  e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor me Nr 728 datë 07.05.2010 ku Olsi Komici ka qënë i Pandehur.

Logjikisht i bie që Komiçi të firmos shkarkimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve që lançon Qeveria,duke u kthyer në ushtar të betuar të partisë.

Vettingu ishte i nevojshëm në drejtësi, por nëse bëhej nga njerëz që e kanë kaluar vetë një proces të tillë për të na krijuar bindjen që ky veting do të ishte i ndershëm dhe jo politik ashtu sic realisht ka nevojë Shqipëria.

Për shkak të njerëzve të lidhur me politikës, apo për shkak të së kaluarës së tyre kriminale, po realizohet edhe nje proces me dy standarte kriminale dhe i udhëzuar  nga partia dhe nga Krimi i Organizuar. Gjithashtu, Olsi Komici nuk ka deklaruar para komisionit për vlersimin e tijë si Antar i KPK, faktin se është proceduar penalisht për falsifikim dokumetash dhe korrupsion (Shpërdorim Detyre) e vërtetuar  me vendimin  e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë me Nr 728 datë 07.05.2010 ku Olsi Komici ka qënë i Pandehur.

Duket sikur Pashai, pra Olsi Komici është në rregull me qeverinë dhe duke u hequr si marionetë e politikës dhe shokëve të tij do të ketë përfitime nga karrigia ku është i ulur.