Pengu i ish-shefes së OMN-së Calavera/ Ja pse nuk e ndihmoi dot  hamoshorin Hans Kijlstra

Ish-drejtoresha e ONM-së Genoveva Ruiz Calavera ishte mbeshtetja më e madhe për Hans Kijlstra. Ajo u detyrua pa dëshirën e saj të merrte masa për të larguar hamshorin Hans Kijlstra nga Shqipëria si dhe i ka ndërprerë mandatin me dy vite.

Edhe pse me një eksperiencë të madhe si ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore por edhe në poste të larta Hans Kijlstra ishte një dështim i vërtetë.

Videoja me skena erotike e ardhur në redaksinë tonë ku është filmuar Hans Kijlstra duke kryer marrëdhënie seksuale me një punonjëse të  KPK bëri xhiron e rrjetit dhe jo më kot. 

Bashkëpunëtori i ngushtë i Calaverës e pati rrugëtimin e prerë në mes, për faj të mungesës së vetëkontrollit si mashkull.

Institutcioni i ONM e ka mbuluar këtë skandal duke u mjaftuar vetëm me largimin e zotit Hans dhe nuk mbajti asnjë përgjegjësi penale ashtu siç përcaktonte ligji.

Ish-shefja e ONM e largoi Hansin pa e bërë atë të mbante përgjegjësi për veprimet e tij, kësisoj  ish-shefes së ONM iu bë një  kallzim në “SPAK” për moskallzim krimi pasi për më tepër e ka edhe detyrimin ligjor ama mbeti në harresë, si çdo padrejtësi tjetër në Shqipëri.