Përditësimi i fundit/ Ja rezultatet paraprake në rang vendi

Kur kanë mbetur vetëm 529 kuti për t’u numëruar, PS vijon kryesimin.

Deri tani PS ka 48.63% të totalit të votave, PD 39.39%, LSI 6.91% dhe PSD 2.24%.

Në numër votash, PS ka 675 225, PD 546 911.

Me këtë rezultat, mandatet projektohen 72 për PS, 59 për PD, 6 për LSI dhe 3 për PSD.