Rama shpall fitoren: Skuadra kampione e patronazhistëve të na bashkohet te sheshi “Skënderbej” pasdite!

Me anë të një postimi të shkurtër në rrjetet sociale, kryeministri Rama shpall fitoren në zgjedhje.

Ai fton patronazhistët, koordinatorët e drejtues e anëtarë të partisë të bashkohen pasdite në sheshin “Skënderbej” për “përqafimin e fitores”, siç e quan ai.

“Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra kampione e patronazhistëve, koordinatorëve, drejtuesve, deputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores”, shkruan Rama.