Përfitoi nga pasuria e vëllait të vdekur/ Ja kush është komisionerja mizore e Vettingut

Suela Zhegu ka një eksperiencë prej më shumë se 21 vitesh brenda sistemit të drejtësisë. Në qershor të 2017, znj. Zhegu u emërua nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë si Komisionere në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Ama gjatë kësaj periudhe ka pasur 0 arritje profesionale dhe vetëm dhjetra skandale.

Suela Zhegu madje edhe është kallëzuar nga gjykatësi i Apelit, Alaudin Malaj me akuzën e falsifikimit të formularit të vetëdeklarimit. Gjyqtari e akuzoi atë ka përvetësuar pasurinë e vëllait të saj pasi ky i fundit ka ndërruar jetë.

Për më tepër edhe bashkëshorti i saj ka probleme te shumta me drejtësinë, por Zhegu akoma vazhdon pafytyrësisht të jetë pjesë e KPK.