Përkeqësohet moti/ Pezullohen lundrimet në Vlorë

Ditën e sotme janë pezulluar lundrimet për anijet dhe mjetet e vogla lundruese në Vlorë, ndërsa anijet pasagjere të transportit ndërkombëtar detar nuk janë pezulluar.

Nga e hëna dhe në ditët në vijim, pritet që përmirësimi i kushteve hidrometeorologjike për mjetet e vogla lundruese dhe ato të peshkimit.

Sakaq në 48 orët e ardhshme sipas parashikimeve të kushteve hidrometeorologjike, pritet që në Portin e Vlorës dhe jashtë saj era dhe deti në drejtimin jug-juglindje forca 4-5bft 7-10m/s brenda gjirit të Vlorës dhe jashtë gjirit të Vlorës era dhe deti në drejtimin jug-juglindje forca 6-7bft 10-15m/s jashtë.