Luks dhe çthurje/ Ja pasuritë marramendëse që posedon komisionerja Suela Zhegu

Suela Zhegu akoma qëndron pjesë e Vettingut pavaresisht se ka një seri parregullsish në lidhje me punën dhe pasuritë që zotëron.

Komisionerja ka një eksperiencë prej më shumë se 21 vitesh brenda sistemit të drejtësisë. Në qershor të 2017,  Zhegu u emërua nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë si Komisionere në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Suela Zhegu madje edhe është kallëzuar nga gjykatësi i Apelit, Alaudin Malaj me akuzën e falsifikimit të formularit të vetëdeklarimit.

Gjyqtari e akuzoi atë ka përvetësuar pasurinë e vëllait të saj pasi ky i fundit ka ndërruar jetë. Nuk mbetet me kaq, pasi edhe bashkëshorti i saj ka probleme te shumta me drejtësinë.

Suela Zhegu akoma vazhdon të jetë pjesë e KPK pavarësisht gjithë pasurive dhe pronave që ajo nuk ka per të arritur kurrë t’i vërtetojë me drejtësi dhe vërtetësi.