Pse nuk duhet ta lani fytyrën në dush/ Disa nga arsyet

Larja e fytyrës në dush mund të jetë më shumë e dëmshme sesa e dobishme për shëndetin e lëkurës tuaj. Lëkura e fytyrës është shumë më e ndjeshme se lëkura e trupit dhe për këtë arsye do të ishte më mirë ta mbani larg kokës së dushit.

Bright Side ka zbuluar disa nga dëmtimet të cilat mund t’i lexoni më poshtë:

Mund të ndikojë në tonin e lëkurës tuaj.

Mund të çojë në rrudha të parakohshme.

Mund ta bëjë lëkurën e shëndetshme më të ndjeshme.

Mund të bëjë që lëkura juaj të kruhet.