Qejfliu i motorrave dhe pasuritë e padeklaruara të Komisionerit Lulzim Hamitaj

Hamitaj është në rreshtin e atyre që u drejton gishtin gjykatësve dhe prokurorve për të verifikuar pasuritë që posedojnë, por nga ana tjetër as nuk denjon të tregoj për veten e tij, se nga rrjedhin gjithë ato të mira që zotëron. Kështu ndodh në Shqipëri, vendi ku drejtësia nuk është më e drejtë.

Krahas pasurive të paluajtshme, Hamitaj rezulton edhe një i apasionuar pas mjeteve motorike. Në bazë të të dhënave të Drejtorisë së Targave, komisioneri është pronar i një motori tip BMË, vlera e të cilit është 4500 euro. Gjithashtu, Lulzim Hamitaj ka në pronësi të tij edhe një automjet tip Jeep, me vlerë 14 mijë euro.

Duke qenë se komisioneri Hamitaj, një pjesë të konsiderueshme të punës së tij e ka kryer në Itali, akoma nuk ka asnjë të dhënë për verifikimin e pasurisë së tij dhe as për burimet e krijimit të kësaj pasurie.

Gjithsej pasuria e paluajtshme e  komisonerit Hamitaj arrin në vlerë rreth 400 mijë euro.