Revoltohet Ylli Manjani ndaj maniakut Hans Kijlstra të ONM-së

Në një postim në Facebook Ylli Manjani është revoltuar ndaj eksperti të ONM-së për veprimin e turpshëm që ka bërë me punëojsen e KPK-së.

Ai shpreht se maniakët si  Hans Kijlstra kanë ardhur në Shqipëri që të shijojnë rininë e tyre të vonuar.

Sipas Manjanit kjo është ekspertiza më e keqe e mundshme dhe më e shpifur që Shqipëria ka marrë ndonjëherë.

Postimi i plotë në Facebook i Ylli Manjanit:

Besoj nuk ka më ndonjë peshk të besojë në paanësinë dhe profesionalizmin e ONM në Shqipëri.

Trimat e Callaveres po shijojnë rininë e vonë tani në pension.

Daci plak do dhe mish t’njomë.

Phizer, në këto mosha, nuk është shumë i njohur për vaksinën…

Shumë shumë të fala Callaveres, Kim, Gigit dhe të gjithë të tjerët që na çanë trapin me shpikje dhe me kësi palaço ekspertë.

Është ekspertiza më e keqe e mundshme që Shqipëria ka marrë ndonjëherë nga perëndimi!

Të paktën të qepin haletë se na e shpifën!