“SPAK” godet sërish përfundojnë hetimet për atentatin kundër funksionarit të drejtësisë Ndoj

SPAK ka përfunduar hetimet për atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoji, i ndodhur më1 nëntor të vitit 2019, në Shkozet të Durrësit.

Mësohet se në përfundim të hetimeve SPAK ka marrë të pandehur Redjan Rrajën dhe Arjol Halilajn. Dy të pandehurve akuzohen si bashkëpunëtorë në atentatin ndaj prokurorit.