Rinasi: Kushtet për të udhëtuar në Itali dhe Greqi

Tirana International Airport ju kujton të gjithë qytetarëve që duan që të udhëtojnë drejt Greqisë dhe Italisë se është i detyrueshëm që të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit. Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot. Por jo vetëm kaq.

Gjithashtu për të udhëtuar drejt Italisë duhet të paraqitni rezultatin testit PCR 72 orë para nisjes ose testin antigjenik të 48 orëve të fundit, kjo vlen dhe për pasagjerët që janë të vaksinuar. Për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në Greqi kërkohet një nga këto kritere: Test COVID, ose një dëshmi që personi e ka kaluar ose certifikata e vaksinimit.