Sarandë/ Gjendet një predhë në mes të shëtitores me njerëz

Në shëtitoren e Srandës është gjetur një predhë në kantierin e punimeve për rikonstruksionin e Shëtitores në Sarandë.

Predha dyshohet se është se është e pashpërthyer ndërsa është lënë buzë shëtitores që është e populluar nga shumë qytetarë.

Lajmi është bërë viral brenda pak orëve dhe nuk bëhet akoma me dije nëse është larguar nga vendngjarja apo jo.