Seanca që shtyhen rradhazi dhe mosvënia në pranga për kriminelin Luan Daci

 

SPAK ka ngritur akuza ndaj Luan Dacit për falsifikim dokumentesh, ndërkohë që Daci pretendon pafajësinë. Më 1 Dhjetor të vitit të kaluar ai u dënua me 6 muaj burg, vendim i cili u konvertua në 1 vit shërbim prove ku u akuzua për falsifikim dokumentesh, pasi ka fshehur shkarkimin e tij nga detyra si gjyqtar në vitin 1997. Gjykata vazhdimisht shtyn seancat për Luan Dacin dhe askujt nuk i bëhet vonë për këtë gjyqtar që krijoi trazirat e 1997 dhe dëmtoi një popull të tërë.

Seanca e radhës për Luan Dacin do të zhvillohet më 8 Mars, ku pritet te jepet edhe vendimi.