Shpërthen bombula/ 6 nxënës në spital

Të tjera detaje mësohen nga ngjarja në një shkollë private në Tiranë Qatar Collge, në të cilën 6 nxënës tashmë janë shtruar në spital, nga 4 fillimisht, pas një rrjedhje gazi në shkollë.

Mësohet se në ambientet e kolegjit ka shpërthyer një bombulë gazi por fatmirësisht nuk ka patur zjarr.

Nxënësit kanë patur kollë dhe dhimbje koke, por fatmirësisht nuk janë në gjendje të rëndë.

Aktualisht 3 nxënës po marrin trajtim tek urgjenca pediatrike dhe 3 të tjerë rreth moshës 15 vjeç po marrin trajtim në urgjencën mjekësore te QSUT.

Ndërkohë që menjëherë pas ngjarjes u evakuuan të gjithë nxënësit nga ambientet e kolegjit.