SKANDAL/ Shtyhet seanca për gjyqtaren pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër, Irida Kacerja

Skandalet vazhdojnë të ndjekiin procedurat e Vettingut të cilët po anashkalojnë çdo të korruptuar të mundshëm. Gjyqtarja pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër, e cila ishte kandidate për Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, pati sot seancën dëgjimore të rivlerësimit, seancë e cila është shtyrë për në datën 16 Mars, në oren 09:45.

Gjyqtarja u gjykua nga trupa: Etleda Çiftja; Valbona Sanxhaktari dhe Genta Tafa Bungo. Mesa duket Etleda Çiftja ka dashur të mbrojë “shoqen” e saj dhe ka shtyrë seancën për në datën 16 mars. Në çdo seancë të Vettingut vërtetohet sesi krimi i organizuar ka kapluar reformën në drejtësi dhe që askush nuk denjon që të flakë jashtë dyerve të Vetingut të korruptuarit dhe të lidhurit me botën e krimit.