Skandal: SPZ-Ja Gjirokastrit “Jaçe Reçka kultivon Kanabis Sativa”

Gjirokastëra dhe sidomos Lazarati shquhet botërisht për kultivimin e bimeve narkotike, por rasti që do ju tregojmë ditën e sotme dhe në vijim është se vet policia kultivon bimë narkotike , bëhet fjalë për SPZ Jaçe Reçka I cili në bashkpunim me element kriminal kanë kultiviuar bimën narkotike Kanabis.

Jaçe Reçka është SPZ ne zonën e Lazaratit dhe në vend të kujdeset për moskultivim , e kultivon Kanabisin Personalisht.
Mirqenia tregohet dhe nga makina e SPZ e cila është lluksoze dhe pretendohet se është blerë dhe mirmbahet nga puna si polic
Ditet e vijim do ju paraqesim video të cilat vërtetojnë parcelat me Kanabis ne pronësi te don Pablo’s se Gjirokastrës Jaçe Reçka.