Sondazh: Ka apo jo besim publiku te reforma në drejtësi ja rezultati

Në një sondazh të publikuar nga INFRONT në faqen e tonë ,ku votuan gjithsej 556 persona.

Sondazhi kishte të bënte me reformën në drejtësi, pyetja ishte nëse publiku ka apo jo besim te reforma ne drejtësi.

Sondazhi rezultoi dështim për Reformën në drejtësi.

Votimi perfundoi dhe 26 % votojne qe kane besim te reforma në drejtësi, ndersa 74 % nuk kanë besim te reforma qe eshte duke u kryer.

Duket qart besimi i publikut te ky institutcion.