Sot është një nga këngëtaret më të dashura për publikun, e njihni se për kë bëhet fjalë?!

Ajo është shumë e dashur për publikun. U bë me të shpejtë e famshme, më shumë për faktin se u lidh me reperin Mozzik sesa për talentin a këngët e saj.

Megjithatë, përmes lidhjes me këngetarin ferizajas, ajo arriti ta poziciononte vetën mes emrave më të përfolur të shoubizit vendor.

Loredana Zefi dhe Mozzik janë ndarë dhe shkaku i vërtet i ndarjes ende nuk është bërë i ditur. Ish çifti kanë një vajzë të vogël , e cila po rri me të ëmën.

Ajo është shumë e dashur për publikun. U bë me të shpejtë e famshme, më shumë për faktin se u lidh me reperin Mozzik sesa për talentin a këngët e saj.

Megjithatë, përmes lidhjes me këngetarin ferizajas, ajo arriti ta poziciononte vetën mes emrave më të përfolur të shoubizit vendor.

Loredana Zefi dhe Mozzik janë ndarë dhe shkaku i vërtet i ndarjes ende nuk është bërë i ditur. Ish çifti kanë një vajzë të vogël , e cila po rri me të ëmën.

alba-news