SPAK aksion të befasishëm në zyrat qëndrore të Kadastrës në Tiranë, ndalohen 3 persona

Prokuroria e Posaçme (SPAK) dhe Policia e Shtetit kanë zhvilluar një aksion të befasishëm në zyrat qëndrore të Hipotekës në Tiranë.

Burime për mediat bëjnë me dije se janë dhënë disa urdhra ndalimi, ndërkohë që janë ndaluar 3 persona, të cilët akuzohen për “falsifikim dokumentash” “marrje rryshfeti”.

Dy prej tyre bënin rolin e seskserit kurse tjetri është zyrtar i nivelit të ulët, të cilët dyshohen se regjistruan një pronë në mënyrë të paligjshme.