Suela Zhegu, komisionerja e cila prej 21 vitesh “fle gjumë” në sistemin e drejtësisë

Suela Zhegu ka një eksperiencë prej më shumë se 21 vitesh brenda sistemit të drejtësisë.

Në qershor të 2017, znj. Zhegu u emërua nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë si Komisionere në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Ama gjatë kësaj periudhe vetëm skandale kanë dal në pah.

Suela Zhegu madje edhe është kallëzuar nga gjykatësi i Apelit, Alaudin Malaj me akuzën e falsifikimit të formularit të vetëdeklarimit.

Gjyqtari e akuzoi atë ka përvetësuar pasurinë e vëllait të saj pasi ky i fundit ka ndërruar jetë.

Nuk mbetet me kaq, pasi edhe bashkëshorti i saj ka probleme te shumta me drejtësinë. Një fakt aspak i hijshëm për një personalitet që supozohet të pastrojë drejtësinë nga ata që shkelin ligjin.

Zhegu akoma vazhdon të jetë pjesë e KPK pavarësisht se as nuk e meriton dhe as as nuk është munduar të na bind për të kundërtën.