Tashmë ka përfunduar protesta e thirrur nga ish-kryeministri, Sali Berisha.

Protesta është mbajtur para selisë së Partisë Demokratike.

Gjatë zhvillimit të saj, është hedhur gaz lotsjellës si dhe janë dëmtuar e thyer, mure e xhama.

E pas përfundimit, një protesues shihet i pluhërosur nga aktivitetet e zhvilluara gjatë protestimit.