Tragjike në Itali, sulmohet për vdekje nga qentë 20-vjeçarja

Një ngjarje tejet e rëndë është shënuar në Itali ku një 20-vjeçare është sulmuar për vdekje nga një kope qensh.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në zonën e Serre Catanzaresi, ndërkohë që viktima ishte së bashku më një grup shokësh për piknik në malin Firino.

Në polici, dëshmitarët kanë treguar se qentë ishin të shumtë në numër dhe kafshimet e tyre në pika jetike i shkaktuan vajzës vdekjen. Djali që ishte bashkë me vajzën arriti të shpëtonte dhe të fshihej në një shtëpizë.