Turpi i Vettingut/ Ja komisionerja që po krijon pasuri më botën e krimit

Komisionerja Xhensila Pine ka ndërtuar një banesë 5 katëshe në mes të Tiranës, por që nuk e ka deklaruar si pasuri të sajën. Këtë gjë e ka bërë pasi po mundohet të fsheh burimet e paligjshme të financimit.

Për më tepër deri në vitin 2018, nuk i ka caktuar vlerë, sipas të dhënave të ILDKPKI-së. Para se të bëhej pjesë e KPK-së, Xhensila kishte deklaruar këtë pronë në formularin e deklarimit të pasurisë fillestare, si pronë në emër të bashkëshortit të saj Egon Sinani, si trashëgimi por pa i caktuar vlerë.

E gjithë kjo pasuri e komisioneres Xhensila Pine nuk ka burim se nga vjen. Xhensila qëndron në heshtje, vazhdon të bëjë pasuri dhe të mbështes botën e krimit në Vetting. Është një turp i madh që përqësohemi nga komisionerë të tille.