Universiteti i Mjekësisë, vendim për provimet

Universiteti i Mjekësisë ka nxjerrë një vendim në lidhje me sezonin e provimeve. Sezoni do të zhvillohet online dhe për disa lëndë do të zhvillohet në auditore. Gjithashtu në vendim bëhet e ditur dhe çështja e mungesave, e cila nuk do t’I penalizojë studentët në provime.