Vazhdojnë gjykimet në KPK/ Seancë dëgjimore për Genci Qana

Ditën e sotme, më 09.03.2021, ora 10:00, Prokurori pranë Prokurorisë së rrethit Tiranë, Z. Genci Qana do të ketë seancën dëqjimore për subjektin e rivlerësimit. Trupa e cila do të gjykojë prokurorin është: Etleda Çiftja, Valbona Sanxhaktari dhe Xhensila Pine.

Pritet deri në përfundim të seancës se çfarë do të vendosin gjyqtarët për Prokurorin pranë Prokurorisë së rrethit Tiranë, Z. Genci Qana.