Venitet skandali seksual me punonjësen e KPK-së/ Hans Kijlstra harron vajzën biologjike në Shqipëri

Disa kohë më parë u bë publike në portalin infront.org një video me skema erotike duke kryer marrëdhënie me një punonjëse të KPK-së. Madje nga informacione kofidenciale që kanë ardhur në redaksi thuhet se punonjësja ka mbetur shtatëzanë dhe ka një fëmijë me diplomatin ndërkombëtar, një vajzë.

Edhe vetë Institucioni i ONM e ka mbuluar këtë skandal duke u mjaftuar vetëm me largimin e zotit Hans dhe nuk mbajti asnjë përgjegjësi penale siçe përcakton ligji.

Ai vazhdon jetën i qetë, sikur asgjë nuk ka ndodhur dhe la pa një hendek te madh në drejtësinë shqiptare.