Vettingu/ KPK shkarkon nga detyra prokuroren e Tiranës dhe inspektoren e ILD, Daniela Sulaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokuroren e Tiranës, Daniela Sulaj.

Sipas KPK, prokurorja Sulaj nuk i ka kaluar me sukses të trija shtyllat e Vettingut, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe aftësive profesionale.

Prokurorja Daniela Sulaj aktualisht është e komanduar si inspektore pranë Inspektorit të Lartë të Drejtësisë (ILD).