Vrau ish-oficerin e policisë 15 vite më parë, prokuroria i kërkon Britanisë ekstradimin e Donald Hoxhës

Prokuroria i kërkon Britanisë së Madhe të ekstradojë drejt Shqipërisë Donald Hoxhën, i cili dyshohet për përfshirje në vrasjen e Roland Rexhepit në 2009 në Elbasan.

Hoxha i cili ishte 18-vjeç në kohën e vrasjes u arrestua në Britaninë e Madhe. Për vrasjen e Roland
Rexhepit janë denuar Marjus Tafa dhe Armando Llakaj, ndërsa po gjykohet Florind Shabani.

Roland Rexhepi ish-oficer policie u qëllua për vdekje poshtë shtëpisë së tij në lagjen Vullnetari në Elbasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *