Xhironte skenat e reja për “Mission Impossible”, vidhet makina e Tom Cruise me vlerë 100 mijë paundë

Aktori Tom Cruise vijon xhirimet në Birmingham për “Mission Impossible’. Por teksa aktori merrej me xhirimin e skenave të reja, makina BMWi X7 me vlerë 100 mijë paundë është vjedhur, ndërsa qindra paundë të tjera kanë qenë valixhe dhe sende personale që aktori kishte lënë me makinë.

Burime për Birmingham Live ka thënë se aktori është shumë i zemëruar jo vetëm për vjedhjen e makinës, por dhe për valixhet dhe sendet personale që i ka humbur përgjithmonë