Zgjedhjet e 25 prillit/ Nis sot zyrtarisht fushata elektorale

Ditën e sotme ka nisur zyrtarisht edhe fushata zgjedhore për zgjedhjet e 25 Prillit. paritë politike nuk kanë pritur këtë padtë pse siç dihet fushata  ka nisur para një muaji me takime të vazhdueshme të liderëve me qytetarët.

Ama dy partitë më të mëdha të vendit, PD dhe PS do të hapin pasditen e sotme zyrtarisht fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 prillit.

Partia Demokratike  do të pozicionohet  në sheshin “Nënë Tereza” dhe hapja do të nis në orën 17:00.

Nga ana tjetër në sheshin “Skënderbej” në orën 18:00, do të jetë Partia Socialiste për të hapur edhe ajo zyrtarisht fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 prillit.