BAHKIA HIMARE: Jorgo Gora Kallzohet penalisht në SPAK

Në bashkinë Himarë  të drejtuar nga Jorgo Gora , Korrupsioni  është ulur këmbëkryq në çdo cep të sajë ,  duke  kaluar eksteremet e një shteti ligjor.

Në bashkinë Himarë , janë denoncuar disa objekte pa leje, të ndërtuar nga individë të ndryshëm,  dhe disa  disa ankesa të bërë nga i gjith fshati Dhërmi për zënie hapsirash publike dhe pa u marë asnjë masë  , ndërtimet pa leje të cilët  janë konstatuar nga ana e IMT bashkia Himarë dhe nuk ekzekutohen ashtu siç e përcakton ligji , por favorizohet si nga Bashkia dhe IMT Himarë , duke u dyshuar për veprimtari korruptive si nga punonjsit e IMT,  gjithashtu dhe nga Titullari i këtij institucioni Jorgo Gora, pasi me djeni të plotë janë lejuar zënia e rrugëve dhe  lejimi i plot 20 ndërtimeve pa leje në vijën bregdetare të Dhërmiut , për këto arsye disa banorë të fshatit dhërmi kanë vendosur të bëjnë kallzim në SPAK për Renato Hodaj dhe drejtuesit të bashkisë Himarë  të drejtuar nga Jorgo Gora të cilët jo vetëm nukmarin masa por me stafin e tyre të përzgjedhur  ndinjojnë të kthejnë dhe përgjigje duke e kther pushtetin jo në pushtet demokratik porn ë komunizëm të mirfilltë .