Prokurori i përgjithshëm Olsian Çela shkelsi më i madh i ligjeve.

Prokurori i përgjithshëm Olsian Çela është pritur nga njerëzit si shpëtim për njerëzit, të vuajtur  nga hajdutët e sistemit të drejtësisë , por Olsian Çela  rezulton shkelsi më i madh i ligjeve.

Nga ana e shumë qytetarëve dhe zyrave të avokatisë janëbërë ankesa të ndryshme  për oficerë dhe prokurorë të inkriminuar , të korruptuar të lidhur me krimin , dhe nga ana e Prokurorisë së Përgjithsme nuk vihet uji në zjarrë të kthehet minimalisht një përgjigje  dhe jo më të luftojnë paligjshmërinë.

Një ndër rastet e ankuara në Prokurorinë e përgjithshëme  Olsian Çela,  është dhe rasti i ankesës të bërë nga ana e Studio Ligjore Jurisprudenca një oficer I cili është  në gjëndje të dehur në çdo kohë në orar pune emir I të cilit është Martin Pali

Martin Pali  ka ushtruar dhunë mbi Avokatën e kësaj Stuioje,  por njëkohësishtë është kapur me zë dhe figurë duke konsumuar alkol në orarin e punës , ky opgj jo vetëm nuk është ndërshkuar nga ana e  Prokurorit i përgjithshëm Olsian Çela nga ankesa e bërë ,  por është mbrojtur nga ky institucion duke mos ndinjuar të kthej përgjigje ankesës të bërë edhe pse është jasht çdo afati ligjor për kthimin e përgjigjes,  edhe pse ka përcaktime ligjore nuk zbatohen nga vet më I madhi I Prokurorisë, dhe cfar mund të presim nga martin pali I cili është tap 24 orë.

Pra Prokurori i përgjithshëm Olsian Çela është  më keq se e shkuara e prokurorisë pasi cënon të drejtën kushtetuese të qytetarëve dhe mbron ata vartës të cilëtr janë të inkriminuar dhe jasht cdo morali për të qënë përfaqsues të Akuzës.