Bujar Musta, gjyqtari që ndërkëmb qytetarët e thjeshtë

Bujar Musta, gjyqtari i Elbasanit, që është akuzuar disa herë nga politika dhe qytetarët për vendime të padrejta gjyqësore dhe që ka me qindra vendime të kthyera nga Apeli.

Gjithashtu, gjyqtari Bujar Musta ka lënë çështje të pezulluara, ka shkatërruar familje, ka liruar vrasës në kundërshtim me ligjin.

Infomacione për In-Front.org bëjnë më dije se, në një çështje divorci, gjyqtari Bujar Musta ka rrëzuar dy herë radhazi kërkesë padinë për divorc, me pretendimin se nuk ka adresën e zonjës. Justifikimet janë të tepërta përsa i përket adresës sepse nga ana tjetër vendimi për kthimin e padisë i ka shkuar zonjës në adresë.

Gjyqtari Bujar Musta vijon të ndërkëmbë qytetarët duke i kërkuar rryshfete, duke i shkelur në  mënyrë të padrejtë dhe mizore të gjithë qytetarët që mbështetjen dhe zgjidhjen e kërkojnë në gjykatë.