Calavera, largimi dhe llogaria që nuk dha për komisionerët

Në një deklartë nga shefja e “ONM”-së, Calavera duket e trembur nga e vërteta dhe i cilëson shpifje ngjarjet e ndodhura në procesin e vettingut. Mesa duket, Calavera po shpif për shpifje vetëm e vetëm për t’u mbrojtur.
Sipas informacioneve që arrijnë në redaksinë tonë, Shefja e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit në Shqipëri, Genoveva Calavera e pa me sytë e saj pikturën nudo të Firdesit e cila rrinte varur në zyrën e kësaj të fundit. Pra, Calavera shkoi në zyrën e Firdesit e informuar nga lajmet tona se Firdesi mbante në zyrë një pikturë nudo, pikturë e cila tërhiqte “klientelën” e saj, të dënuar e të pandehur, për ta kthyer zyrën e saj në dhomë gjumi.
Shefja e “ONM”-së vërtetoi vetë edhe njëherë se lajmet janë të bazuara dhe të faktuara. Lajmet hedhin dritë mbi të vërtetën e procesit të vettingut në Shqipëri që mesa duket Calavera nuk e pranon dot të vërtetën e hidhur të vettingut të llumosur që nuk i bëri dot derman dhe u largua.
Calavera ka sekuestruar me dorën e saj foton nudo, e cila ka pasur përmasat prej 1 metra gjatësi, dhe 65 cm e gjërësi, në sfond me njgjyrë rozë dhe me organin gjenetal të pa depiluar, flokë të gjata me ngjyrën e flokëve të Firdesit.
Nëse Calavera kishte ardhur në Shqipëri për të drejtën, duhej urgjentisht ta shkarkonte Firdes Shulin dhe ta dënonte atë. Por mesa duket, edhe Calaverës i pëlqejnë shpifjet dhe për kaq kohë sa ndenji në Shqipëri mësoi se dielli, ndoshta mund të mbulohet dhe me shoshë.