‘Defender 2021′, Yuri Kim jep njoftimin: Ditën e hënë do të vijnë 800 trupa amerikane në Shqipëri

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim ka bërë të ditur se në kuadër të stërvitjes ushtarake “Defender 21” në Shqipëri ditën e hënë do të vijnë më shumë se 800 trupa amerikane.

Ajo shton se më pas do të pasojnë mijëra të tjerë për të vazhduar stërvitjen më të madhe ushtarake në Ballkanin Perëndimor.

“Azhornim për Defender21: Deri të hënën, do të ketë më shumë se 800 trupa amerikanë dhe shqiptarë, dhe mijëra të tjerë për stërvitjen më të madhe ushtarake në Ballkanin Perëndimor. Ne jemiNATO KrahPerKrah”, shkruan Kim.