Ekipi i OBSH përfundon karantinën në Kinë, gati për të studiuar origjinën e Covid-19

Ditën e djeshme Ekipi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë janë filmuar duke dalë nga hoteli ku qëndruan në Kinë, në 14ditët e izolimit të tyre. Ekipi u nis në Kinë me misionin për të studiuar dhe zbuluar origjinën e virusit të padukshëm Covid-19.

Grupi studimor shkoi në Whan dhe ditën e djeshme kanë dalë nga karantinimi dhe është gati që të fillojë punën kërkimore në Wuhan. Grupi  shkoi në Kinë që studiojë origjinën e koronavirusin që shkaktoi pandeminë e Covid-19.

Nuk bëhet me dije akoma se ku do të jetë ndalesa e tyre e parë e Ekipit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë.