Eksperti i ONM-së apo i aferave Seksuale dhe Orgjisë ?!

Hans  Kijlstra është një nga tetë  ekspertët   e  Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) në Shqipëri . Ai është i njohur si gjyqatarë i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane. Ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore.

Eksperti i ONM-së apo i aferave seksuale?!

Njw maniak seksual si Hans që i sheh femrat shqiptare nje objekt seksual , me të cilat mund te argëtohesh dhe të kenaqesh pafund .

Ftyren e manikut seksual e ka nxjerr shumë shpejt duke kryer mardhënie seksuale me këshilltaren e tij , por ky skandal seksual është mbluar shumë mirë nga institucioni i KPK-së dhe ONM-së gjithashtu.

Sipas ligjit kjo gjë dënohet me burg :

  • Neni  105  /Marrëdhëniet  Seksuale ose Homoseksuale duke shpërdoruar detyrën (ndryshuar me ligjin nr.8733, date 24.01.2001, neni 21)
  • Kryerja e marrëdhënieve seksuale ose homoseksuale duke shpërdoruar marrdhëniet e  varësisë  ose të detyrës , dënohet me burgim gjer në tre vjet .

Drejtoresha e ONM-së  Geneva Calavera ka reaguar menjëherë dhe ka marrë masa duke larguar hamshorin Hans Kijlstra dhe  duke i ndërprerë mandatin me dy vjet . Por akoma nuk ka dhënë një deklarat më të detajuar të historisë.

Por mesa duket ekspertit ndërkombëtar nuk i mjaftoj një lidhje në KPK por vazhdoi “Orgji” në këtë institucion.

Ne redaksinë tonë  ka mberritur një video erotike e ekspertit Hans me punjosen e KPK-së, por për shkak se video përmban skena shumë erotike  nuk mund të publikohet , gjithashtu me punojsen me te cilën ka kryer mardhenie seksuale ne ambjentet e punës , tashmë është bërë baba .