Firdes Shuli nuk harron zakonin e vjetër, seks edhe në zyrat e KPK-së

Foto NUDO në zyrën e komisioneres Firdes Shuli ?!

Gjatë një lidhje online me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, vihet re në zyrën e komisioneres një pikturë  e turpshme.Komisioneria  Firdese Shuli në vend që në zyrën e saj të mbajë portretin e Ismail Qemalit  ashtu sic cdo institucion e kanë të vendosur  zyra e tyre , vihet re në lidhjen online nje foto nudo të një femre  .

Ky informacion bëhet i ditur nga ish kryetarja KPK-së Genta Tafa (Bungo) ,e cila shpreht se është dicka e turpshme për një komisionere të mbaje në zyrën e saj një foto të tillë .

Sipas ish kryetares Genta shprehet : Se nuk është aspak etike dhe e tolerueshme të mbahet një pikturë nudo në zyrë , në qoftë se komisioneria Firdese  do të mbajë një pikturë të tillë atë mund ta mbajë ne dhomën e saj të gjumit .

Ish kryetarja Tafa cilëson veprimin e komisioneres të turpshëm nga ana e saj . Ajo shprehet se mesa duket Firdes nuk e harron zakonin e vjetër, mendo se zyra është një dhomë gjumi , sic bënte dikur nëper zyrat e këshillimit duke kryer marrëdhenie seksuale me të pandehurit .

Kush është ish kryetarja e KPK -së Genta Tafa (Bungo )?

Ajo është diplomuar si juriste në vitin 1993 në Fakultetin e Shkencave Politike-Juridike, Universiteti i Tiranës.

Znj.Tafa ka punuar si juriste në Drejtorinë Juridike dhe Konsullore në Ministrinë e Punëve të Jashtme. Nga korriku i vitit 2017 deri në  korrik të vitit 2020,  Bungo mbajti detyrën e kryetares së Komisionit të Pavarur tëKualifikimit.

Ajo është e njohur si Prof.asoc.dr. Genta Tafa (Bungo ), gjithashtu është e njohur  si autore e shumë titujve shencor dhe teksteve universitare. Zotëron shumë mirë gjuhën e huaj si anglisht, italisht dhe pak gjermanisht.