Eskluzive:Xhentila Myrtezai dhe Bes Kallaku e bëjnë nën ujë….

Xhentila Myrtezai dhe Bes Kallaku të dy janë bashkshort dhe kanë një fëmijë ditën e sotme ky çift i mrekullueshmëm e bëjnë realitet puthjen nën nën ujë dhe dedikimin e tyre të jashtzakonshem si me poshtë

#Repost @xhensilamyrtezaj with @get_repost
・・・
Une dhe ti…@bes_kallaku ❤️ #çelsizemres