Familja e Shumaker e frikësuar nga Kora, ish-gruaja e vëllait të Majkëllit. Ja arsyeja…

U bënë më shumë se dhjetë vjet që kur Majkëll Shumaker pësoi një aksident në ski që e la në koma për një kohë të gjatë dhe sot dihet pak për gjendjen e tij shëndetësore. Familja Shumaker nuk del publikisht me përgjigje për pyetjen që i intereson shumëkujt, ndaj fansat e tij mund të hamendësojnë vetëm se si është ai dhe sa i varur është nga të tjerët. Familja kishte frikë se e vërteta mund të bëhej publike.

Arsyeja e frikës është Kora-Karoline Shumaker, ish-gruaja e vëllait të vogël të Majkëll, Ralf. Ajo u regjistrua për një shfaqje konkurruese mbijetese në xhunglën australiane, por pas vetëm tre ditësh, ajo u largua “vullnetarisht” nga xhirimet, sipas mediave.

 Një klauzolë misterioze

Bild pyet nëse arsyeja e largimit të saj nga emisioni është “klauzola misterioze që media ka me familjen Shumaker”. Klauzola në fjalë ndalon çdo zbulim të sekreteve për shtatë herë kampionin e botës në Formula 1.

Kora Shumaker, një aktore, modele, prezantuese dhe konkurrente e garave me makina gjermane, nuk është në mesin e njerëzve që kanë të drejtë të vizitojnë Majkëll. Megjithatë, producentët ekzekutivë të shfaqjes kishin frikë se ajo mund të dilte në publik me informacione të panjohura për shëndetin e Majkëll. “Kjo është arsyeja pse u lehtësuan pas largimit të saj nga spektakli”, raporton Bild, duke ngritur dyshime se largimi i saj nga xhirimet ishte vullnetar.

Dihet pak për Shumaker

Kora dhe Ralf Shumaker u divorcuan në vitin 2015, por ajo është ende në kontakt me gruan e Majkëllit, Korina. Fëmijët e martuar të vëllezërve, Mik dhe David, janë të dy shoferë profesionistë garash dhe gjithashtu shoqërohen.

Shumaker ishte në koma për gjashtë muaj pas aksidentit. Mjekët luftuan për jetën e tij në një spital në Grenoble dhe pas një kome të shkaktuar ai u kthye në shtëpinë e familjes në Zvicër. Që atëherë, ai nuk është parë më në publik, dihet shumë pak për shëndetin e tij dhe familja e tij ruan privatësinë e tij.