Genta Bungo juristja dhe komisonerja pa integritet/ bashkshorti i vdekur në shtëpi ajo jep vendim në “KPK”

Genta Bungo Tafa është juristja dhe komisonerja e KPK më me pa integritet që ka ky institucion ,dhe kjo është e argumentuar si më poshtë.

Komisioneres Genta Bungo Tafa i ka vdekur bashkshorti në datën 14.11.2018 dhe ajo ka lënë bashkshortin pa ceremoni mortore dhe ka dalë në punë në kundërshtim me çdo moral, kanun , ligj dhe çdo norme tjetër njerëzore dhe kafshërore.

Nga informacione të mara nga ana jonë në rrugë operative është se shkaku i vdekjes së bashkshortit të ndjerë ka qënë Infarkt , pasi ka marë një vlerë rreth 300.000 euro një subjekti për të kaluar në “KPK”, në grindje e sipër me bashkshorten Genta Bungo Tafa,  i ndjeri ka pasur kriza  dhe i ka rënë infarkt duke humbur dhe jetën.

Genta Bungo Tafa lë në shtëpi xhenazenë dhe shkarkon subjektin e rivlersimit prokurorin Ramadan Troci, me detyrë Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme po ditën e varrimit.

Cilido shqipëtar, ose çdo njeriu në botë , ose cilitdo lloje kafshe do të kishte pasur dhimbje dhe do të kishte mbajtur homazhe në nderim të personit apo kafshën me të cilin ka kaluar një pjesë të konsiderueshme të jetës por kjo nuk vlen për rastin aktual.

Por ky veprim që duhej të ishte kryer nuk i përket Komisioneres Genta Bungo Tafa, e cila nuk ka as respekt për bashkëshortin dhe familjen e sajë, dhe vazhdon të marin vendime  në sistemin e drejtësisë.

Familja na mëson të krijojmë mendimin për veten dhe për të tjerët, por si mund të krijoj dhe të japin vendime kjo komisionere kur ajo nuk respekton parimet bazë të familjes. Gjithashtu, themelet tona emocionale varen nga mënyra sesi janë sjellë prindërit ndaj nesh, dhe çfarë mesazhesh kemi marr nga sjellja e tyre. Fëmijët krijojnë bindjen që çdo gjë që thonë prindërit është e drejtë dhe e vërtetë.

Genta Bungo Tafa  është nënë dhe se kuptoj se çfar mesazhi ka dashur ajo të përçoj te familja e sajë dhe te publiku pasi siç botërisht dihet ajo është personazh publik tashmë duke mos pasur respect për vdekjen e bashkëshortit të sajë.

Mund të themi me plot gojën se njeriu i parë që ka faje në kausin në sistemin e drejtësisë është  Genta Bungo Tafa, pasi ajo ka qënë petagoge në fakultetin e Drejtësisë dhe ka nxjrë breza të tërë të edukuar me frymën e sajë ku familja nuk velen, veprim ky i cili bije ndesh si me normat kulturore gjithashtu dhe me ligjet në fuqi që është kodi i familjes.

Genta Bungo Tafa me veprimin e mësipërm bije ndesh me parimët e një familje të shëndoshë, dhe nuk mund ti japi edukatë fëmijëve të vetë, me këtë veprim, dhe jo më të kontribuoj për shoqërinë në pozicionin actual të punës që ajo ka,  pasi as  filmi, as televizioni, as shkolla nuk mund të jetë mësues më me ndikim se përditshmëria e prindërve. Por cili është mësimi që duhet të marim nga Genta vlersojeni ju pasi sjellja e prindërve bëhet model që na shërben si shembull kur të rritemi dhe modeli që nëna Genta ju jep fëmijëve është të mos kemi respekt për njerëzit e dashur kur ndërrojnë jet.

I nderuar publik ngelet për tu vlersiuar nga ana juaj morali dhe integriteti i kësaj funksionareje të lartë të drejtësisë? A mundet të jet shëmbull për tu ndjekur ky personazh nga shoqëria Shqiptare ?A mundet që kjo femër të udhëheqin reformën në Drejtësi dhe të marin vendime për magjistratët?  Ditët në vijim do tju tregojmë me prova veprime korruptive të komisioneres Genta Bungo Tafa në kohën kur ajo ka qënë petagoge.

Presim komentet tuaja.