Gjyqtarja Marjeta Zaimi përballë anëtarëve të KPK-së

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të jap ditën e sotme vendimin për subjektin e rivlerësimit Marjeta Zaimi.

Marjeta Zaimi, prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë u përballë me vetingun për tre kriteret e vlerësimit, ligjshmërinë e pasurisë dhe kriterin etik dhe profesional.

Trupa Gjykuese e përbërë nga Firdes Shuli, Pamela Qirko, Olsi Komici do të caktoj sot fatin e saj.Emra këta që janë të njohur për aferrat korruptive dhe pa dinjitet, pa profesionalizëm dhe më kryesorja janë vetë ata që kanë shkelur pikësepari ligjin.

Marjeta Zaimi e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1993. Ajo ka punuar si prokurore në Prokurorinë e Fierit dhe prej vitit 2007 e ushtron funksionin në Prokurorinë e Tiranës.