Goditet banda e drogës dhe e trafikimit të njerëzve në Francë/ Arrestohen 17 shqiptarë

Policia franceze ka goditur grupin kriminal të drogës në Nice që përbëhej nga shqiptarë.

Në pranga kanë rënë 17 shqiptarë, mes tyre edhe një grua.

Banda merrej kryesisht me trafik droge dhe qeniesh njerëzore. Mësohet se grupi kriminal drejtohej nga një 45-vjeçar shqiptar, i dënuar 2 herë më parë për drogë.

Në pranga kanë rënë 17 shqiptarë të moshës 19-57 vjeç, mes tyre një grua.

Policia ka sekuestruar 4 pistoleta dhe në sasi e madhe droge.