‘Na rrezikohet jeta’/ Merren në mbrojtje dy prokurorët që prenë fletën e arrestit për Ardjan Çapjan

Drejtuesi i prokurorisë në Elbasan, Kreshnik Ajazi dhe prokurori Ridvan Suka janë marrë nën mbrojtje.

Vendimi për marrjen në mbrojtje të Ajazit dhe Sukës është marrë nga Komisioni për Mbrojtjen e Prokurorëve.

Kërkesa për mbrojtje është bërë vetë nga prokurorët që firmosën fletën e arrestit për Ardjan Çapjan.

Dy prokurorët argumentojnë se atyre u rrezikohet jeta e tyre dhe e fëmijëve të tyre.